Ονομάζομαι Λέπουρης Γιωργος γεννήθηκα 14/4/1982 στην Αθήνα μεγάλωσα στον Βαρνάβα Αττικής. Από μικρή ηλικία είχα μεγάλο ενδιαφέρον και πάθος για τα αυτοκίνητα. Όχι μόνο να τα οδηγώ αλλά και να τα φτιάχνω.

1998

Σε υλικία 16 χρόνων είχα την ευκαιρία να πιάσω δουλειά στην MERCEDES-BENZ ELLAS ως μαθητευόμενος παράλληλα με την σχολή που πήγαινα για μηχανικός αυτοκινήτων. Εκεί ήταν το καλύτερο σχολείο της ζωής μου και της καριέρας μου ως μηχανικός. Οι βάσεις που πήρα από κι με ακολουθούν μέχρι και σήμερα φτιάχνοντας αυτοκίνητα μεγάλης αξίας αλλά και μεγάλης υποδύναμης που είναι το μεγάλο μου πάθος

2008

Ανοίγω το δικό μου συνεργείο. σε ιδιόκτητο κτίριο στο Βαρνάβα και ξεκινάει το πιο όμορφο ταξίδι..

2011

Η εξέλιξη της δουλειάς με υποχρεώνει να μετακομίσω σε μεγαλύτερο χώρο στον οποίο εδρεύω ως και σήμερα και πλέον  μπορώ να καλύψω ανάγκες όχι μόνο επιβατικών και αγωνιστικών αυτοκινήτων αλλά και επαγγελματικών. Η εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια με βοηθάει να εξελίσσομαι και να βάζω συνέχεια όλο και πιο ψιλά τον πήχη για της παροχές και υπηρεσίες που πρέπει και μπορώ να δώσω στον κάθε πελάτη και στο αυτοκίνητο που αναλογεί σε αυτόν είτε ΙΧ είτε επαγγελματικό είτε αγωνιστικό. Η τεχνολογία κάθε μέρα προχωράει και θα πρέπει να προχωράμε και εμείς μαζί της αν την αφήσεις θα σε αφήσει για αυτό με την σειρά μου ενημερώνομαι ανάλογα με της εξελίξεις βελτιώνοντας τον εξοπλισμό μου και της παροχές μου.